Uitstekende sportschool Haarlem

Ik was opzoek naar een goede sportschool in de buurt hierdoor kwam ik uit op sportschool Haarlem. Ik zocht een manier om op een snelle manier spiermassa op te bouwen waarbij ik niet vast zou zitten aan een onhaalbaar dieet. Sportschool Haarlem is erg gericht op voeding en op de aandacht naar de klant wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt.

Voeding

Ze geven je de mogelijkheid om zelf in samenwerking met je coach een voedingsschema op te stellen met de voeding die jij lekker vind. Hierdoor wordt je gezonder en fitter met lekker eten.Je trainer Sander de Haan heeft naast zijn ervaring als coach training ook een 15 jarige ervaring als chef kok waardoor de trainer je optimaal kan helpen met het opstellen van je eigen voedingsschema.

Wat bieden ze aan

Sportschool Haarlem is een sportschool waar de aandacht voor jou op nummer een staat. Ik kreeg een erg warm en welkom gevoel bij deze sportschool wat ik zelf erg prettig vond. De apparatuur in de fitnesszaal is ook erg modern. De werknemers in de sportschoolsportschool Haarlem zijn ook erg vriendelijk tegenover de klanten. Je krijgt een op een training of training in kleine groepjes waardoor je echt de optimale aandacht krijgt om jouw doelen te behalen.