Personal training volgen in Rotterdam

Wilt u een personal training Rotterdam volgen? Dan is PT Room de perfecte plek voor u. Wij beschikken over de beste personal trainer in omgeving Rotterdam. Ook kunt u groepslessen volgen bij ons. Maar de meeste klanten komen voor een personal training.

personal training rotterdam

Voordelen van een personal training

Er zijn veel voordelen van het volgen van een personal training. Veel mensen vinden het minder fijn om in een grote groep te sporten. Met zijn 2en krijg je namelijk meer aandacht. Zo krijg je meteen tips wat je beter kan doen. Ook vinden veel mensen het fijn dat het lekker rustig is in de sportschool. Zo kunt u lekker geconcentreerd aan de gang gaan.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een personal training, dan moet u even het contactformulier invullen op de website. Als u ons wilt bellen dan kan dat altijd op 010-4611611. Stel wij zijn op een één of andere manier niet telefonisch bereikbaar, dan kan u altijd mailen naarinfo@pt-room.nl. Onze sportschool bevindt zich Hectorstraat 17e 3054 PC Rotterdam. Kom gerust langs voor een gesprekje en wij hopen u snel in sportkleding bij ons te zien.