Meer informatie vind je op https://100pt.nl/

Hebben jullie ook last van overgewicht? zo ja bekijk dan eens de website https://100pt.nl/. Op deze website staat van alles over personal training, voeding en leuke tips over fitness. Die jou kunnen ondersteunen bij het verliezen van lichaamsvet. 

https://100pt.nl/

Hoe ben ik in aanraking gekomen met dit bedrijf?

Al een geruime was ik klaar met iedereen en alles in het leven. Ik was namelijk hartstikke depressief waardoor ook steeds dikker werd. Op een begeven moment was ik vijftien kilo te zwaar volgens mijn bmi. Vandaar dat ik toen op zoek ben gegaan naar hulp om mijzelf beter te voelen en af te vallen. Deze hulp heb ik gevonden in 100% personal training. 

Daniel Schepers is geweldig

Na het zien van bovenstaande website heb ik contact opgenomen met Daniel Schepers. Hij gaf mij al gelijk goed advies waardoor ik beter in mijn vel zat. Zodoende ben ik personal training bij hem gaan volgen. Dankzij zijn sterke adviezen voor mijn mindset en de goede begeleiding in het sporten heb ik geen last meer van overgewicht, waardoor ik niet meer depressief ben. WIl jij afvallen bekijk dan https://100pt.nl/ voor meer informatie!

Geef een reactie

Your email address will not be published.