Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek bij Physicum

PhysicumHeb jij een blessure of klachten aan een spier of gewricht? Loop je al een tijd met deze klachten rond en wil je eindelijk een duurzame oplossing? Dan is Physicum de plek voor jou! Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie over fysiotherapie

Physicum is een praktijk voor fysiotherapie waar de fysiotherapeuten op een andere manier werken dan in de fysiotherapie gebruikelijk is. Zij werken vooral met technieken uit de Mylogenics methode en uit Neurokinetic Therapy (NKT). De combinatie van deze technieken is erg succesvol.

Klik hier voor meer informatie over personal training

Naast fysiotherapie bieden zij ook personal training aan. Wil jij je doelstelling behalen en wil je daar professionele hulp bij? Zit jij al een tijd te denken aan het starten van een gezondere lifestyle, maar kom je er niet aan toe? Wil je graag starten met trainen om te werken aan je gezondheid, maar word je beperkt door een blessure? Dan is Physicum de plek voor jou om te starten met het werken aan je gezondheid! Bij Physicum werken ze met een individueel programma wat afgestemd is op jou en jouw wensen naar het halen van je doel! Dit doen zij door gebruik te maken van verschillende trainingsmethoden, persoonlijke voedingsschema’s, coaching en begeleiding. Omdat zij ook een praktijk zijn voor fysiotherapie en zij gespecialiseerd zijn in sportblessures en klachten aan spieren en gewrichten, hoef je niet bang te zijn dat een blessure jouw doel in de weg staat!